Spøkelsenes by

Forfatter: 
Pris: 
kr 299,-
Utgivelsesår: 
2020
Innbinding: 
Innbundet
ISBN: 
9788256022632
Språk: 
Originaltittel: 
City of Ghosts
Originalspråk: 
Oversetter: 
Inger Sverreson Holmes
Redaktør: 
Håkon Øverås

Helt siden Cassidy Blake nesten druknet ( ..vel, hun druknet faktisk, men det liker hun ikke å prate om) har hun kunnet se gjennom Sløret som skiller spøkelsenes verden fra vår. Hverdagen til Cass er dermed uunngåelig litt annerledes. Hennes beste venn Jacob, er faktisk et spøkelse. 

Skjebnen vil ha det til at Cass' foreldre er spøkelsesjegere med et eget TV-program: Inspektørene. Familien legger turen til Edinburgh - Spøkelsenes by, for å lage en episode om byen som flommer over av overnaturlige skapninger. 
Der blir Cassidy og Jacob omgitt av spøkelser på alle kanter, og ikke alle er like vennlige. Cass møter Lara, en annen jente som også kan se de døde, og hun forteller at deres jobb som mellomledd er å hjelpe spøkelsene hjem for godt. Enten de vil eller ikke. Den skumle Røde ravnen hjemsøker byen, og hun drar ikke frivillig.

 

-

Presse

"Boka ber om å bli lest i nattens mørke!" 
-Kirkus Reviews 

"(...) Schwabs spøkelseshistorie skremmer og sjarmerer (..) Modige og snartenkte Cassidy inspirerer, vennskapet med Jacob er varmt og inderlig, og den spennende avslutningen tilfredsstiller". 
-Publishers Weekly

"(...) en perfekt blanding av humor, varme og eventyr... Jeg elsker den! " 
-Jennifer A. Nielsen, forfatter av NYT bestselgeren The False Prince

"Denne boka har alt – et spøkelse som bestevenn, en by som flommer over av magi, og en modig jente som oppdager sine merkelige krefter. Et spennende og skremmende mysterium (...)"
-Zoraida Cordova, forfatter av The Brooklyn Brujas-serien