Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben

Pris: 
kr 349,-
Utgivelsesår: 
2019
Innbinding: 
Innbundet
Sidetall: 
165
ISBN: 
9788274889026
Språk: 
Originalspråk: 

I Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben finner du 30 oppskrifter på kreativt og lekent tøy til dukken, fordelt på ti antrekk. Her finner du lekre kåper, pene skjørt, skjønne topper og tilbehør som luer og leggvarmere, alt sammen med linjer og snitt gjenkjennelig fra vår egen garderobe, som gjør dukketøyet helt spesielt.  

Oppskriftene kommer i alle vanskelighetsgrader og kanskje vil du lære noen nye teknikker eller ta med den noen lure tips til senere prosjekter. Oppskriftene er oversiktlige og nøye forklart, men gir samtidig rom for at strikkeren skal kunne tenke kreativt selv. Kanskje kan disse oppskriftene være utgangspunkt for ditt eget design?

Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben er oppfølgeren til Strikk en dukkegarderobe

 

Aina Olsen Midtun har bakgrunn som ingeniør og har et spesielt øye for konstruksjon og form som hun også tar med seg inn i strikkingen. Gjennom sitt kreative arbeid designer hun vakre, tidløse dukkeklær med utgangspunkt i en bærekraftig idé om godt håndtverk og gjennomtenkte løsninger. Hun har over 50 års erfaring med strikk og har tidligere utformet unikt design tilpasset hver enkelt kunde. Midtun henter inspirasjon fra reiser og sin store interesse for litteratur om design og mote. Hun er en lidenskapelig strikker som mener det er viktig å formidle at å strikke ikke bare handler om å følge et mønster til punkt og prikke, men også om å skape noe ektefølt og vakkert selv.